Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

söndag 7 november 2010

Vågar du, så vinner du.

Hej!

Det får vara nog nu. Det räcker nu. Eller så har jag bara missat att det hänt massa bra. Jag tänker på grund av integritet inte ge detaljer på vad jag menar. Men när den allra vackraste drömmen brister, när man måste gå igenom det som, trots smärta leder till liv, men inte få uppleva livet efter utan bara sorg. Den smärtan och sorgen är så stor så vi alla runt bara famlar i vår strukturerade, organiserade skyddade värld, efter ord och någon sorts mening.
Men hittar inte. Kan bara finnas här och hålla i de som finns, älska dem extra mycket. Vara lite närmre. Vara lite ärligare. Reflektera lite över vad som är kärt, värt och vad som inte är det.

Hjärtan brister än höger än vänster runt mig just nu och jag brottas med att jag är optimistiskt sett ca en tredjedel igenom det här livet och dess sanna mening har för mig försvunnit i en mörk dimma av missförstånd, egoism, osäkerhet och bara ren oförklarlighet för det mesta. V.a.r.f.ö.r?

Det enda jag kan se, är att vi måste hålla i det som är sant, det som är altruistiskt, säkert och definitivt d.ä.r.f.ör. Vara sanna i våra relationer, sanna mot oss själva och verkligen känna efter i hjärtat innan vi gör något. Jag vet att allt har en mening, i den stora "master plan" som vi inte ser när vi inte vänder blicken inåt och släpper kontrollen, men just nu väntar jag på att pendeln ska slå över åt..ja ett annat håll. Vill inte få mer sms och telefonsamtal om död och sorg. Vill höra om liv och glädje.

Ha tålamod. Där kommer min prövning. Jag vet att tiden kan vara kort och har inget tålamod. Satan i gatan vad jag har svårt att vänta på något. På gott och ont.

Så det här som jag ska skriva nu, har inte riktigt rotat sig och jag kastar ut det bara lite löst så får vi se vad som händer. Gjort så förut och det har lett till fantastiska framgångar. :)

Alla vill vara i form till sommaren? Alla vill må bra? Alla vill göra något de inte gjort förut? Alla önskar att man vågade, orkade, men vet inte hur man gör? Varje resa börjar med ett första steg, och man kan nå sina mål relativt enkelt, om man bara börjar i tid.
Jag pratar om Kungsholmen runt, eller Stockholm Halvmaraton och jag säger att DU kan klara det. Är du frisk, har OK knän så fixar du det. Följer du mitt program så kommer du kunna njuta hela vägen runt. Dessutom, så får du hjälp av mig, helt gratis. Det enda du behöver göra, är att sponsra min Unicef insamling. Självklart springer jag också loppet.
Vad vinner du?
Du vinner hälsa, du vinner självförtroende, styrka, du blir snygg(are) och det är så ROLIGT att göra saker tillsammans. Jag har jobbat som instruktör av o till i tio år nu och det bästa med jobbet är kicken av att se, främst kvinnor, utmana sina gränser, spräcka dem och vara sprudlande glada och trötta på andra sidan!
Förhandskraven är egentligen inga! Du behöver inte ens springa just nu. Det kommer involvera 2-3 träningspass per vecka, som du kan göra när du vill.

Är du intresserad av detta, hör av dig till mig på anniefrangipani11@hotmail.com. Är du inte intresserad, men har en vän som är det, tipsa! Det är som sagt gratis, du ger bara vad du känner för till Unicef, via min sida. När var hur tar vi senare. Det är för fanken bara november!

Hälsotipset denna vecka:
Njut av ljuset, gör inomhus saker tidigt och sent. Stanna upp, vänd näsan mot solen, ta stora djupa andetag, låt lungorna spännas ut till max och pusta ut luften. Drick ordentligt med vatten, gärna kokt med lite citron och ingefära om du är frusen. Håll handlederna varma. Ät vitlök och mycket c-vitamin för att hålla onödiga förkylningar borta. Sov ordentligt och lyssna på kroppen, den vet bäst i alla lägen.
Ring någon du saknar. Det är det bästa vi har, kontakt och kommunikation!

Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar