Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

torsdag 27 maj 2010

En massiv helg


Tjoho!

Nu åker jag snart. För någon som tidigare lätt och ledigt kastat sig tvärs över jordklotet utan plan med halvfull ryggsäck ter jag mig nog lite överengagerad men det är stort att åka bort från sin unge för första gången.

Åre är väldigt speciellt för mig med, inte för skidbackarna utan just den här tiden, då våren har kommit, byn är rätt tom och det som var pister, är mil av tyst och lugn fjällnatur. (Då man inte blir omkörd av någon downhillåkare). Under min tid på Tott satt jag ofta själv på det stora stängda tysta hotellet med bara spöket Tyra som sällskap och hörde den smälta snön brusa i Susabäcken utanför.

Nu är det inte det här lugnet jag ska åka till utan Workout Åre, http://www.workoutare.se/ och det blir fullt ös från start. Men innan det drar igång ska jag träffa goaste Martina och sen ha ett jobbmöte som är hemligt men kan leda till något jättekul.

Men sen är det att vara vänster eller höger hand eller fot till Thomas, Therese och Marianne och hoppa in på så många roliga pass som möjligt och som kroppen orkar. Yoga, Zumba, Bodycombat, spinning etc etc. Listan är lång!

Ska hänga med goaste Karin och Johanna också, spaa, plaska, ligga i hotellsäng i morgonrock och äta ofantliga mängder godis och titta på Eurovisionskatastrofalen! Det ska bli gött det!

På söndag 8.00 har jag mitt fjällöp pass som än är lite oplanerat och jag är rädd att jag inte själv kommer orka med deltagarna men som instruktör får man vara fiffig och jag ska nog få dem slutkörda och hålla mig själv levande.

Sen tänkte jag ta mig in till Östersund och krama på Maria och Henrik innan nattåget går ned till Stockholm och en måndag som blir min sista mammalediga dag och ska spenderas i proximitet till både Joe och Ebba.

Ha en helt fantastiskt helg ni med för det ska jag!
Sen söndag tänkte jag ta mig in till Öster

2 kommentarer:

  1. Tack för en skön löptur igår. Riktigt roligt att vi fick komma upp i slalombacken och se den fantastiska utsikten över vackra Åre! :)

    Ha en fin solig dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack själv! :)Kul att träffas! Ja här i Sthlm sken solen! :) kram!

    SvaraRadera