Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

tisdag 5 januari 2010

Tidsbrist och en supergod superenkel tonfiskgryta :)

Tid. Det mest demokratiska som finns. Alla har 24 timmar till förfogande.På grund av val som vi gjort i livet så anser vi oss ha mer eller mindre tid till olika saker. Vissa har inte tid att ses, inte tid att träna, inte tid att laga mat, inte tid att .... listan är oändlig.


Men.Du.Har.Tid. 24 timmar. Varje dag. O du kan göra vad du vill med den.


Det finns en text som så tydligt illustrerar detta, finns massa bloggar som skrivit den redan så länkar här http://fitfacts.personalsports.se/#homeSå ta en minut och lista det som är viktigt för dig i livet. Är det mer tid med familj o vänner kanske du vill jobba mindre? Träna mer? Laga mer mat och baka eget bröd? Pyssla i trädgården? Umgås med mer vänner? Läsa fler böcker och lära dig nya saker?
Att frigöra mer tid kanske inte går att ordna från söndag till måndag men med lite framförhållning går det. Och det ena kan gynna det andra; för att spara pengar kan man just laga mer mat själv och baka bröd, läsa böcker, röra på sig och umgås med vänner är ju helt gratis! :).

När söndagsångesten kommer krypande kan dessa typ av funderingar passa. Gör dem konstruktiva. Tänk. Känn efter. Planera. Skriv ned. Agera!

Imorgon åker jag till Östersund med nattåget för att preppa lägenheten och träffa mäklare. Utan Ebba i 26 timmar totalt!
Träning:
Måndag - intervall
Onsdag- spin o styrka
Fredag- 10 km plus lite styrka någon dag.

Sköt om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar