Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

fredag 29 juli 2011

Hyr en bastu? Våtdräkt och nya Vibram= check

En herr Small- tydligen min storlek...
hoppsan det blev ett par såna här också...för fjällöpning :)Hejohå då var vi hemma i Sthlm igen. Att hämtas ut av mig väntade våtdräkten ovan. Tack Henrik på Triathleten som skickade denna direkt till mig så jag har med den till Ottsjö. Där vattnet med ständigt tillrinnande smältvatten sällan når mer än 17 grader.

Sen hade jag ju efter endast 15 km Vibramlöpning blivit helt kär i dessa tåskor så var tvungen att leta upp ett par nya. Inte lika snygga som de cerisa, men dessa funkar nog bättre på mina Jämtländska fjälläventyr.

Med dessa utgifter har jag inte råd med någon ny klänning inför Stefan o Malins bröllop imorgon och inte råd med något direkt men jag vet hur jag ska spara in. Ny klänning tänker ni, det är väl en lyxutgift men när man går från gravid- postgravid-till plattbröstad några kilo lättare då sitter inget i garderoben så bra. Men det gör inget. Ingen tittar på mig ändå, de tittar på fina Malin och går blickarna åt mitt håll är det nog Ebba de kikar på! :).


Imorgon blir det test av våtdräkten i Brunnsviken innan det bär av till Södra Lagnö för bröllop. Idag äter jag Sumpans bästa sushi, popcorn, cocostoppar, lakrits och tittar på DN-galan.


Ha en bra kväll!2 kommentarer:

  1. Jag har precis de Vff:arna. Tycker de är kanon, sitter som en smäck! :)

    SvaraRadera
  2. Åh!!!skönt att höra- beställde dem på nätet :)

    SvaraRadera