Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

söndag 3 juli 2011

Nu börjar det! :)

Hej!

Åh vad glad jag var när jag kände svalkan när jag vaknade imorse! Tack o lov. Resten av mig var...helt färdig! Helt slut. Det funkar inte för mig att somna efter 23.00 flera dagar i rad.
Var inte sugen på frukost. Men sugen på löpning!

Var lite sen till Running Swedens samling men jag visste ju mycket väl var vi skulle- URSVIK! :) Och jag visste en bra snabb väg dit.
Idag behövdes jag i 3-timmars gruppen. Alltså de som siktar på att klara Lidingöloppet på 3 timmar. Det är ett lite långsammare tempo än jag brukar springa-men det är jättebra träning att springa långsammare än man gör själv, man kan fokusera mer på teknik och det gör att kroppen får "tänka". Dessutom var jag alldeles för seg i skallen och hade ätit för dåligt för att ladda för ett hårt långpass.

Blev en fin runda med drygt 6,5 km till Ursvik, 2,5 km rundan först och 5 km sen. Och så tillbaks. Stackars Carina som var den andra ledaren i vår grupp stukade foten- så jag tog gruppen tillbaks och släppte dem på sommarbete på grässlätten nedanför Koppartälten i Hagaparken. Alla i gruppen var så duktiga, glada och trevliga och jag mår så bra efter varje träning dessa söndagar!

Sen åkte jag till jobbet och betade av det...ja näst sista. Inte klar än. Skotty stod där och skulle med hem. Av en outgrundlig anledning parkerade jag inte i vårt parkeringshus- utan borta vid Atlasmuren. När jag bytt till cykelskor och byltat på mig dataväskan inser jag att Skotty är låst. Och nyckeln är hemma. Jaha. Fick bära cykeln som en annan tjyv till bilen. Konsekvensanalys ej utförd ordentligt: om jag är svart av olja på benen varje gång jag cyklar- vad händer då när jag bär cykeln på axeln? Precis- oljig tröja. Bökade in cykel i bilen till slut liggandes över Ebbas barnstol. Körde hem. Phu.

Sommaren och träningen!!
Även om jag aaallldrig blir klar med allt jobb- och inser att det kommer vara lite så så är det sommarlov nu! Och sommarlov betyder för mig= mer träning! Mer vila. Mer njutning. Mer läsning. Den tid jobbet brukar ta kommer fördelas på Ebba, träning, läsa, greja på landet, spela gitarr och påbörja höstens satsning.
Jag har också funderat på hur jag ska använda bloggen- jag vill inte sluta skriva! Men det är sommar. Och jag ska träna massor och det är mot ett mål! Så det blir en sommarträningsblogg- fram till jag byter bloggportal! Med träningstips och anekdoter från min snurriga väg fram mot mitt första triathlon och eventuellt ett fjällmarathon om jag får plats. Ni får följa med till Värmland, till Sthlm igen, söderut och sen till mitt vackra fantastiska Jämtland.

Hoppas ni haft en fin helg! Min har varit...STOR! på många sätt! Mäktig!

1 kommentar:

  1. Jobbigt med jobbet, jag har också en massa småsaker som jag aldrig tycks bli av med vilket är lite retligt.

    Låter som du har en härlig semester planerad iallafall!

    Det var kul att läsa att du fixade fotona på Ebba :) önskar grattis till tvååringen i efterskott!

    SvaraRadera