Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

lördag 13 augusti 2011

Fjällmaraton- som funktionär

Det var första gången jag var funktionär. Ett fantastiskt lopp att hjälpa till på där det absolut inte går att köra längs med banan.
Jag startade vid 0830 ensami tystnaden högst upp i Ottsjö. Skar bananer o ställde ut bord. Sen kom Emil vid halv tio efter att ha varit vid starten. Folk började samlas för att heja på och langa vätska o dylikt.
Redan 10.12 kom två supersnabba löpare till 14,5 km markeringen som detta var. HELT otroligt för blött var det. Ja o de hade ju varit uppe på en topp också! :)
Det rullade på och det kom en 20-30 leriga löpare, bästa tjej var nr 10!!!!
Sen blev det rätt hektiskt med en stor grupp men till slut hade alla ca 350 löpare som kom till start passerat! Vattnet tog slut men fantastiska stugägare precis bredvid hjälpte till!TACK!
Vi samlade ihop allt och åkte för att fylla vatten att köra ut till den större matstationen vid Ottfjällets fot.
8 km på knagglig grusväg och sen tillbaka nu med en tjej som brutit. Vi hade en trevlig pratstund i bilen till Vålådalen där måltiden blivit smått halvgalet superfantastiska 3.42!!!!!!
Jag hoppade snabbt in som massör och knådade leriga lår och vader och såg folk gå i mål och är SÅ taggad för nästa år! :) skriver mer imorgon! Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar