Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

torsdag 18 augusti 2011

Inte så klokt

Inte så klokt?

I det här lilla häftet kan du läsa om alla rekommenderade mediciner vid olika åkommor. Allt från PMS till migrän til urinvägsinfektion till acne till gnäll och depression.


Jag bläddrade medan jag satt i väntrummet på en av mina väldigt sällsynta läkarbesök.


Ingenstans stod det något om kost, rörelse, motion. Bara hur man dämpar symptom. Lägger ett tungt effektivt lock på det som är ett uttryck för att något annat är fel.


Självklart ska man inte ha ont och lida. Men ingenstans kan det väl vara vettigt att bara ta bort kroppens effektiva varningssignaler.


Friskvård. Sjukvård.


Idag åt jag lunch med Sara. Mysigt att hinna catcha up. Sara och Scotty som ska umgås på lördag på Snäcksjön Triathlon.


Själv ska jag knattra klart på jobbet. Just släppt iväg ett infomail till +600 personer. Hem. Pussa och krama på trollungen och njuta av mitt (förhoppningsvis) fantastiskt rena hem. Sen göra det som jag tycker är nästan lika läskigt som att simma i bassäng: Köra bil i stan. Till Magnus och hämta den cykel jag ska snurra runt på Stockholms gator på under dem 40 km som utgör cykeldelen av Trian på söndag.


Jag har nog aldrig varit så oförberedd och ostrukturerad inför ett så struktureringskrävande lopp förut. Men heller aldrig så övertygad om att jag kommer ha superkul.


3 dagar kvar...... :)

1 kommentar:

  1. MYCKET vettigt ang sjukvård/friskvård. och varför heter det sjukhus? man blir ju för fasen sjuk där. inte frisk.

    SvaraRadera