Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

tisdag 20 september 2011

den bästa uppladdningen inför Lidingöloppet

...står inte jag för just nu och praktiserar inte heller. Det är bara mycket att ordna med. 600 löpare ska ha jackor. 12 funktionärer ska kittas och briefas och briefingansvarig undertecknat hittar ju knappt på Lidingö och börjar blanda ihop Gröntorp med Kolsta och Kyrkvallen med Lidingöviken och undrar hur långt måste jag bära de ca 200 kilo bananer jag beställt från där de levereras till? Taggade löpare varvas med avhopp och förkylningarna hopar sig. Mitt starteam har drabbats av löparknä och elak förkylning. Det vabbas på dagis och till o med friskaste Ebba verkar ha liiite snor på g så drar ned på mjölkprodukter, ställer fram mer färgglada grönsaker och svenska obesprutade äpplen o peppar peppar vi har klarat oss lilltroll och jag hittils.
Så jag tar en liten Ebba till hjälp med att illustrera det man bäst gör sista dagarna innan ett stort lopp:


Man ska äta ordentligt.

Man ska sova ordentligt. I split om man vill och kan...

Man ska dricka ordentligt så varje gram kolhydrater man äter kan binda sig till 2,7 g vatten som är som en kamelpuckel med extra vätska till loppet.


Man ska kolla igenom sin utrustning och veta att allt sitter bra!
Sist men inte minst skaffar du en vinnarattityd! Tuff, du fixar det!


Jag ska från och med imorgon ge sjutton i cykeln för mina ben är stela och sega. Jag skulle gärna springa i ett par superkorta tights men inte ens de adidas som snälla Martin lagt undan på Runners Store satt så som jag vill! Ser verkligen fram emot helgen även om jag skulle behöva klona mig för att fylla rollerna som revisor/konsult, eventrookie och mamma samtidigt just nu. Nu måste jag dessutom få ut lägenheten på marknaden för jag har hittat den jag vill köpa så sale is on igen med allt det innebär. Ser också så mycket fram emot att träffa Madde, Sara, Mia och Andrea och alla andra löpare/bloggare som kommer vara ute på Lidingö. Och hinna hänga med hjälten. Haha, ni hör ju?

Allt detta börjar med att sova ordentligt så nu är det snart godnatt! Ha en fin kväll!


1 kommentar: