Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

onsdag 28 september 2011

En jättefin dag.

Tacksamhet. Och kärlek. Varning för illamående om du tillhör den buttra typen som inte är mottaglig för enkel salig vardagslycka.
Bara att vakna och känna att jag sovit bort utmattningen. (nej klockan var fortfarande 06.00). Mitt mantra idag har varit att ta hand om mig. Jag måste ta hand om mig, jag har bara en av mig. Jag kommer alltid ha tusen saker på att göra listan och alla kommer alltid vänta på rapporter o ditten o datten men jag måste hålla i mig själv så jag finns i min helhet o i mitt bästa jag för de jag älskar.
Så jag sprang till jobbet. Utan klocka, utan press. Men med runkeeper som höll lite koll i väskan. 6,5 sköna kilometer. Varm dusch o stretch. Stor frukost. Talade om för min kund att jag blir lite sen, för jag vägrar stressa idag. Har sen granskat ett jätteintressant projekt i Indien och fått äta lunch med min fantastiska kund i lugn och ro. Valde en fiskgryta och grönsaker- jag tar hand om mig! Gått igenom kalendern och..tadam: Tackat nej till hela 3 uppdrag! Så duktigt av mig. "Tyvärr min planering är full". Knatat med Jillian Michaels i ena örat ned till världens hårdhäntaste norrman på Access Rehab. Har du inte varit där, och har ont eller är stel, sök dig dit! Du kommer inte ångra dig för de ger sig inte förrän du fått hjälp.
Eller börjat gråta som det blev i mitt fall. Min rygg knakade Martin än hit än dit och den lossnade rejält från käke ned till korsrygg. Diagnos- en kota som inte är glad. Order: Styrketräning. Ja fifasiken man kommer inte undan alltså...Sen fick jag massage. Underbart. Tills vaderna. Då började tårarna rinna för det gjorde nå så bövulskt ont. Men nu är jag som ny och vill ut o skutta men försöker låta justeringarna sätta sig och sitter rakt och snyggt i lotusposition och skriver.
Stannade på mataffären på vägen hem och köpte haloumi och har ätit en salig blandning av det jag är sugen på, i soffan! Ebba är hos farfar och kommer snart. Jag tog ingen jobbdator med hem och kan inte jobba med någon endaste databas- bara ägna kvällen åt mig själv.
Jag läste ett så fint mail idag. En av Ebbas dagisfröknar har de senaste dagarna tagit sig tid att skriva om vad de gjort under dagen och skickar dessutom med bilder. Som vi föräldrar får på eftermiddagen att titta på. Lycka. Mitt liv är rikt.
Jag får ofta frågan om vilka organisationer man ska ge pengar till, vilka man kan lita på. Jag ska skriva om det snart. Ha en fin kväll. Mine is magic.

2 kommentarer:

  1. Styrketräning är ju hur roligt som helst! Klart du ska börja med det.

    Fin dag, det förtjänade du.

    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Ja men ja men jag är så vilsen i gymmet :(. Önskar du bodde här!

    SvaraRadera