Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

onsdag 19 januari 2011

En god dag

børjade med en løprunda på stranden. Det ær sannerligen inte rent hær och det ær inte ok att gå lættklædd. Det gør att man får svettas en del på ett løppass.

Før andra gången i rad hade jag sællskap med en søt hund som sprang med hela vægen på stranden bort till Banana Village och sen tillbaks. Blev en timme. Man springer mer på tårna och det kænns i høfter och hælsena att jag indoktrinerat mig sjælv i vældigt uppbyggda løpskor.

Denna erfarenhet upplever jag ihop med att jag just nu læser Jonas Coltings bok "Den nakna hælsan" vars bilder ær en drøm før gay-guys men før øvrigt ær otroligt lærorik och perfekt att ta till sig nær man har tid att adoptera ett nytt tænk. Fast ett gammalt tænk eftersom det budskap jag tar till mig ær att vi ær stenåldersjægare med bara føtter, och naturens ojæmnhet som universum och så ska vi leva. Det gillar jag. Sen att min basføda hær lætt ofrivilligt består av vitt brød utan salt det ær en annan sak. Magen protesterar genom att stanna upp totalt.

Jag ser fram emot att ta till ænnu mer back to basics tænk i træning och kost nær jag kommer hem.

Idag var surffritt. Det var litet imorse och vi for på utflykt i bergen. Det var kul att se lite av naturen. Badade i en canyon och hoppade från klippor. Som en skolresa med medhavd lunch.

Nu længtar jag i vattnet. Surfchocken har satt sig och jag tror jag børjar hitta till mitt nya surfjag.

Pruta som en snålis har jag gjort idag med. Jag fick med mig en fin væska och ett par turkosa wayfarer brillor som jag undrar om jag kommer anvænda? Men det ær væl så det ska vara, att man handlar saker på en semester långt ifrån ens vardag som man tænker att man ska vara lite crazy i, och så blir de liggande.

Mer surfresa får det bli men då får jag leja med mormor eller någon som barnvakt før jag står inte UT utan min lilla trollunge. Nu har jag pratat med henne i telefon iaf och sjungit krokodilsången men jag længtar efter att få krypa runt med russinfingrar och torka upp efter henne!

Nu ær det snart middag sen blir det tidigt i sæng tror jag. :)
Skøt om er och njut av rena Sverige!

3 kommentarer:

 1. Hej! Mikaelas storasyster här, Marigory.
  Vi träffades på Carls dop, men pratade inte så mycket, blir ju lätt sådär då det är mycket folk och såklart mycket känslor i omlopp..
  Ville bara säga att jag är så glad att du fått igång Mikaela mot era utmaningar och att du är en sån positiv människa, det behöver hon!
  Och jag är verkligen imponerad av att du åkt iväg, så borde alla göra, uppfylla sina drömmar.
  Njut av din semester. Sen skulle jag gärna ha hjälp med att komma igång, skulle behöva ett träningspass att köra här hemma medans båda barnen förhoppningsvis sover :-). Men det kan vi ta när du kommer hem och har tid. Lovar att skänka extra mycket pengar, älskar unicef (om Mikaela inte redan nämnt det..).
  Mvh Marigory marigory@yahoo.se

  SvaraRadera
 2. Tjoho, jag kan följa med o hålla Ebba sällskap när du tar dig an vågorna nästa gång :) men då tycker jag vi åker "down under" :) Kram Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Marigory!
  Sjælvklart hjælper jag dig vad roligt! Hørs nær jag kommer hem!

  Kristin- japp! det får vænta några år men sen! :) kram

  SvaraRadera