Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

torsdag 10 mars 2011

En ny solig dag

Kunde inte ta några beslut i onsdag om något igår så vadade igenom barnböcker och gosedjur och stöp i gästsängen inne hos Ebba. Sov faktiskt riktigt gott- i omgångar. Och åkte på kurs, för hon verkade piggare och det löste sig med passning.


Solen sken. Jag hade en plan. Kursa. Äta god middag med min fina vän o kollega Anna. Jobba undan lite. Sova. Springa fredag morgon. Direkt hem.

Det funkade. Vi kursar på fina Johannesbergs Slott precis utanför Gottröra. Sovit-sådär- sprungit 40 minuter imorse inkluderande 6 stycken 2 minuters intervaller. Åt god, stor middag sent igår så hade fullt med energi men det var slirigt och blåsigt som attan.

Men jag fick lite välbehövda endorfiner!


Helgen blir inte som jag tänkt. Viktigast är Ebba och att vi får i henne medicinen. Sen är det mitt spinnpass imorgon och så ska jag försöka få in ett långpass på söndag. Allt annat får stå tillbaks.Veckans goda vana: #4


Ät torsk med äggsås! Med spenat!

Ja, du behöver ju inte äta det just så- men fisk, ägg, spenat- är tre fantastiska livsmedel som innehåller mycket av det livsnödvändiga du behöver. Proteinet i torsk o spenat mättar och ger viktiga aminosyror. Ägg är rikt på zink och andra mineraler, som selen. Samt bra fettsyror.

Spenat innehåller järn och kalium bland annat.

Lägg till detta supermaten blåbär och broccoli så kan du lita på att du gör ditt immunförsvar en stor tjänst. Mat som gör gott- smakar så mycket godare, eller hur? Eftersmaken av näringsrik god mat är så mycket godare än det sega tunga som halvfabrikat och tillsatser lämnar.

Oj vilken vecka det har varit-och är. Man får fokusera på kärnan i livet när det stormar runt omkring. Ha en fin fredag!

1 kommentar:

 1. Välkommen till 24Hour Lån service

  Har du försökt att få lån från bankerna utan framgång? Skyndsamt behöver pengar för att få ut av skulden? Behöver pengar för expansion eller om din egen verksamhet? Få ett lån från en av Storbritanniens ledande långivare. 24Hour Lån Tjänsten är en av de största säkrade lån företag i Storbritannien och vår vänliga och erfarna personal kan behandla din ansökan snabbt och effektivt. Du får låna över en term från 1 till 25 år och låna något belopp från £ 2000 till £ 50,000,000.00 för något ändamål. Med en låg ränta på 3% på alla delar av världen. Programmet är tillgängligt för sökande som är 18 år och äldre.

  För mer information, vänligen kontakta via e-post: 24hourloanservice2011@gmail.com
  Hälsningar
  Larry Fox

  SvaraRadera