Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

söndag 8 maj 2011

Njutsöndag och laddning för ny vecka

Efter en stor middag på Helene's med hamburgare, potatisklyftor, bea, guacamole och gräddfil och en film på det med två fina vänner kände jag mig rätt återhämtad.

Idag har jag hängt med Kristin på morgonen, sen fikat med Ebbas pappas familj och spenderat eftermiddagen i solen hos min bästis Olivia med två vänner till jag träffar alltför sällan.
Ätit som en shettis idag igen och tagit det lugnt. Ebba är i trotsåldern och jag måste orka inte tappa humöret för det leder ingenstans. Vara lugn, konsekvent och inte tappa greppet.... och hinna stoppa henne från bus....ungefär som ett maraton i 30 gradig värme ibland. :)

Nästa veckas träning
2,1 mil sliter inte så mycket på mina leder, men jag känner av asfaltsstompandet. Jag vill träna hårdare framöver- men inte fler pass. Vila varannan dag är min melodi. Det funkar med mitt Ebbaliv och jag hinner längta till träningen.
Måndag Ska vara hjälptränare i jogggruppen på jobbet så en jogg och löpskolning blir det alltså.
Onsdag Intervallträning med Running Sweden- så får se vad som bjuds
Fredag Tränar vi med Rubin McRae så det blir en timmas hårda intervaller
Söndag Tänkte jag testa långpass med Running Sweden med en grupp som springer sub 6:00 min/km- och se hur länge jag orkar. Skulle jag orka uppemot 3 mil i 5:40 skulle jag vara jätteglad.
Angående styrka så lyser den med sin frånvaro. Kanske jag kan peta in den någonstans- helst skulle jag gjort det idag- men imorgon kanske det går. Det är viktigt att köra bålstabilitet och att ha en rygg som är stark nog att skydda en i vardagsbestyren och hjälpa kroppen.

Jag har inget direkt mål i sprungna mil eller kilometer men denna vecka kanske jag landar på 4-5 mil. Jag vet inte vilket som är mitt nästa lopp- eller vilken distans det blir men om 3 veckor ska jag hålla ett fjällöppass i Åre och vill gärna köra ett riktigt lerigt fjällpass själv 2 dagar innan så det är fokus på backar som gäller nu.

Annars består veckan av väldigt mycket jobb. Jag ligger hopplöst efter med många projekt jag har ansvar för på jobbet och vet inte riktigt hur jag ska få styr på det. Jobba över flera dagar i sträck är jag inte så sugen på men det verkar som den här veckan kommer bli en kvällsjobbvecka. Och såna får man väl ta ibland.

Känner mig iallafall laddad med löparglädje och kärlek efter att ha umgåtts med människor jag gillar skarpt denna helg!


Hoppas att du mår bra och ser fram emot en kul vecka du med, i ditt unika fantastiska liv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar