Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

lördag 4 december 2010

Bara rätt nöjd idag

Såhär känner jag mig idag. Glad. Varm. Inspirerad. Fnittrig. Ser fram emot ett galet roligt år 2011 där min och Mikaelas Klassikerutmaning kommer att spela en stor roll.

Men ser också fram emot jobbutmaningar, både inom ideell sektor och privat sektor.

Ser fram emot roliga utekvällar och ömma fötter efter dansande.

Ser fram emot en surfresa till Marocco och att förhoppningsvis ta mig till Norge och testa att surfa där.

Ser fram emot Ebbas 2011. En 1,5 årig tjej som kommer bli 2 och 2.5 år och allt vad det kan innebära för en rookiemamma som jag.

Ser fram emot allt detta men njuter av nuet. Av Sverige i december, god glögg, snön mina vänner och min familj. Njuter av en lagom fylld kalender som jag bestämmer över.

Njuter av att vara 30 år och veta att det går tåg kors och tvärs och jag har åkt några av dem, ser några åka förbi och stressas inte av det utan tar de resor och utmaningar jag vill. Behöver inte bevisa något längre, har presterat i 10 år och skulle kunna stänga in mig i en garderob i 5 år och komma ut och se tillbaks på allt jag gjort och fortfarande undra hur sjutton det gick till? Hur hann jag?

Njuter av att veta att jag duger, kan, och räcker till. Är stolt över mitt driv och min energi, som ibland ifrågasätts och idiotförklaras.

Glad och tacksam för att få vara här.

1 kommentar:

  1. Vad roligt att läsa om dina mål. Önskar dig all lycka på vägen. Har du några fler inplanerade lopp/tävlingar under 2011?

    SvaraRadera