Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

onsdag 6 april 2011

Formbesked- Mig-Falke- Garmin

Löpartights: Falke. Underställ: Swix Vindjacka: SOC.

Åh en sån där underbar vårkväll som bara lovar ljus och massa skoj. Joggade som hjälptränare till jogggruppen som idag med ledning av Alfred och Sirpa fick jogga ca 6 kilometer, göra löpskolövningar och 6 korta stegringslopp. Passade mig perfekt såhär 2 dagar innan TEC.

*

Kroppen studsar av energi. Fick massage i 20 min på jobbet, baksida ben. Stela vader och sned i bäckenet var domen. Nu ska jag ladda med pasta från Parma. GOTT! Men först snabb utvärdering:

*

Jag-kroppen-knoppen: Känner mig pigg och stark. Motiverad och peppad. Mitt hjärtfel strulade idag och blev varse att jag måste informera tävlingsledningen om det. Inte att någon ska göra något, men så att det är legitimt att jag lägger mig ned om jag inte får stopp på det stående. Nej det är inte farligt och nej det har inget alls att göra med min träningsmängd. Det slog till när jag stod stilla, under ett av de lättaste pass jag kört på ett år.

*

Falkekläderna: Löpartightsen är det bästa jag provat. Funktionströjorna med- men de är för korta!!! De glider upp på mig så ska testa att stoppa ned dem i brallorna (trendsetter- jag-nej!) men inget jag riskar över 5 mil. Önskar de var längre- för materialet och transporten av väta är fantastisk. Känslan mot huden likaså.

*

Garmin 110: Enkel och lätt att fatta men tror jag skulle köpt en mer avancerad. Får se hur det funkar under 5 milaren. Surar över att jag behöver ett pulsband- var ska jag få tag på det innan lördag?

Blogspot som bloggportal: INTE NÖJD!


Nu- Frutti di mare, ost, te och soffhäng. Sköt om er!

3 kommentarer:

  1. Glöm inte vinka och hejja! Är jag i närheten vid maradistansen så gör jag vågen!

    SvaraRadera
  2. :) jag har lovat Janne att jag ska sprida glädje så jag ska vinka och heja massor, och om ork finns, skutta! Tjoho!

    SvaraRadera