Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

tisdag 12 april 2011

Laddar och återhämtar

Bara osar coolhet. Och trots. Men det syns inte. :)

Hej! Hoppas ni mår bra!
Jag är så träningssugen så det spritter i benen. Tur då att jag stapplar runt i klackade kängor. Det går inte så fort då.

Ligger back på sömn fortfarande känner jag men hur fasiken ska man hinna med att betala räkningar, plocka undan disk, svara på mail, tvätta kläder, packa matlåda, ta fram dagiskläder och bara allmänt röja undan i infernot efter sin vilda unga och sova 8 timmar innan man väcks klockan 0600? I dont get it. Kom hem 19.15 igår och då är det bara att sätta igång med nattning: välling bok och tandborstning. Kl 20.00 börjar min tid. Duscha, äta, blogga, och göra allt ovan. Och vara i säng 1,5 timme senare för att kanske hinna läsa lite.

Gnäller inte- bara konstaterar! Det går inte! Att ha koll på allt, att träffa alla, att titta på tv. Rensa garderoben. Så fasiken heller att jag skulle avvara en helg för att stå inne i en klädkammare eller i ett förråd när jag kan vara ute med Ebba på äventyr eller springa i vårvädret. Trängas på Folkhemmet eller ROOM för att försöka få mitt hem att ropa " jag är trendig! Jag tror att om jag lägger massa pengar på kuddar och märkesinredning så skapar jag lycka och folk beundrar mig". Nä. Inte jag. Jag kör på mina tända ljus och ljusslingor och asketiskt-minimalistiskhet benhårt. Det kommer vara trendigt det med under en tid, och just då! är mitt hem "inne". Det fina är inte sakerna man plockar undan, utan det som plockas fram.

Käkar spenat och lax. Känner mig seg och plufsig. Längtar till min säng och min löpning. Skönt att det är påsk nästa vecka. ÄNNU mer ledigt. Ännu mer löpning. Hinna med lite bootcampstyrka på Solbacka med syrran.


Vad annars i min endorfinpipeline? Jo Workout Åre drar närmare med stormsteg. Ska planera mitt pass, träna backe, så jag orkar prata. Underbara Karin ställer upp som hjälpis vilket känns väldigt bra. Tror inte det är försent att anmäla sig till årets event- www.workoutare.se.


Angående jättelångt-- så tror jag det blir av! :). När Maratonmia skriver " klart du ska springa" så blir man lite peppad. Nu kommer inte hon vara där så även om jag skulle springa fort så kan jag inte dra henne i flätorna men det blir ännu ett tillfälle att träffa massa underbara Ultrisar.


Jag anmäler mig, sätter huvudet- och så löser det sig. Jag kan och jag vill. Till mina underbara löpartjejor- era träningsprogram kommer imorgon. Me not forgot me just lite busy idag och ni gör ju såna framsteg! :).
Det låter vår utanför. Vinterdäck mot osopade gator. Scilla i rabatterna.
Jäkligt skitiga fönster. Najs. Ha en bra kväll.

2 kommentarer: