Följ med..

Mot Triathlon, Tuffa fjäll, solnedgångar och maxpuls!

onsdag 18 maj 2011

Backteknik- och Borzovs röv

Såhär ser det ut när snabba gruppen från PWC korsar St Eriksgatan!Valerij Borzov vann 50 m och 100 m på EM 1969. Han har även fått ett hopp uppkallat efter sig. Ett hopp som Fredrik Zillén lovar ska ge en stenhård rumpa till midsommar. Min selektiva hjärna valde att minnas detta, men inte med vilken frekvens dessa estetiskt otroligt idiotiska hopp ska utföras.

Några stycken visade sig iallafall vara nog för att få min booty att protestera idag. Min booty som likt mina boobies har valt att liksom dra sig tillbaka efter Ebbas ankomst. Som jag vill ska bli sådär käckt muskulös- precis som 100 meterslöpare har. Jag är all for effektiva övningar och tror att Borzovs grodskutt med benväxling kommer att bli en kompis för min bikiniform.


Fanns liknande exercis för de två fenomenen högre upp på framsida kropp skulle jag bli glad. Det är jättebra och praktiskt på alla sätt att fylla ut sportbh'n med telefon, skidvalla och dylikt men jisses vad otacksamt det är att man ställer upp som matstation för en liten bebis i 7 månader och sen blir rånad på själva apparaturen, utan att göra någonting, medan hullet runt magen klamrar sig fast bäst det kan.


Tillbaks till träningen! Vilket sjukt sidospår! Jag var fortfarande snuvig och med en pollenallergisk mamma leker jag med tanken att det är allergi jag har? För jag mår bra men är snuvig och hängig? Sovit som en björn har jag gjort och ätit bra och är glad- så borde vara mitt kuttaperka jag?

Men valde att försöka fota lite från vår intervallgrupp och bara vara med lite halvdant, på teknikövningar och 2 backintervaller. Som idag leddes av Fredrik. Vi tog oss ned till Karlberg och körde backteknik- vilket jag inte ville missa för jag har lite svårt att få till var höften ska vara. Och ett effektivt frånskjut. Fick nog inte till det idag heller- fick ett hårt pekfinger i ryggslutet, men även ideer till hur jag kan ge tekniktips under mitt pass i Åre. Tack Fredrik!


Jag är så träningssugen, men är verkligen inte 100%. Är det allergi...ja då måste jag väl kolla upp det antar jag.


Inför helgen har jag tänkt om lite. Ebbas pappas familj fikar på söndag förmiddagar och jag vill inte norpa med henne från det. Så kanske att jag kör 10 km- men...då vet ni vad som händer...jag har ju aldrig sprungit 1 mil. Bara. Och måste självklart inför mig själv ta i så det bara sprutar om det. Springa sub 50. Fixar jag det? Hade velat köra intervaller fram till onsdag och sen trappa ned. It's all in your head. Klart jag kan. Eller så springer jag...10 km och sen springer jag och hämtar Ebba. Saknar ett riktigt långpass så det värker.


Vi får se. Nu ska jag stretcha ut mina stackars ben och bootyn. Ha en fin kväll!


5 kommentarer:

 1. Haha, det är också ett lyxproblem- hur ska jag klara att springa så kort!? :D

  SvaraRadera
 2. 3*15 hopp, två dagar i veckan fram till midsommar. Som för övrigt bara är drygt 5 veckor bort så det är en SJUKT effektiv övning, vilket märktes i benen idag...

  SvaraRadera
 3. Borsow har plågat mig i flera år....

  SvaraRadera
 4. Haha :) jag har inte tänkt på det så - hur skajag orkaspringa så kort *asg*!
  Erik- man kommer kunna knäcka ägg på rumpestumpen! :)
  Håkan- verdict???? :)

  SvaraRadera
 5. Haha...Tyvärr verkar jag vara allergisk mot att bygga muskler så inte fan blev rumpan större. Men nog blev den starkare :)

  SvaraRadera